Parat Baja

  • Welded Steel Grating

    Kawat Baja Dilas

    Kisi-kisi baja ngadopsi alat-alat kelas dunya ti perusahaan Italia ORSOGRIL. Baja datar sareng waja pasagi dipulas dibagi dina interval anu tangtu. Las résistansi tegangan tinggi anu dikontrol komputer mencét baja kuadrat pulas kana waja datar pikeun kéngingkeun sendi las teguh. Permukaan papan datar sareng ngandung parut waja kalayan kakuatan anu kacida luhurna.

  • Composite Steel Grating

    Parutan Baja komposit

    Pikeun langkung mastikeun kasalametan barang-barang anjeun, jasa bungkusan propésional, ramah lingkungan, merenah sareng éfisién bakal disayogikeun.

  • Plug In Steel Grating

    Colokkeun Parat Baja

    Kisi-kisi baja ngadopsi alat-alat kelas dunya ti perusahaan Italia ORSOGRIL. Baja datar sareng waja pasagi dipulas dibagi dina interval anu tangtu. Las résistansi tegangan tinggi anu dikontrol komputer mencét baja kuadrat pulas kana waja datar pikeun kéngingkeun sendi las teguh. Permukaan papan datar sareng ngandung parut waja kalayan kakuatan anu kacida luhurna.

  • Stainless Steel Grating

    Grating stainless steel

    Kisi-kisi baja ngadopsi alat-alat kelas dunya ti perusahaan Italia ORSOGRIL. Baja datar sareng waja pasagi dipulas dibagi dina interval anu tangtu. Las résistansi tegangan tinggi anu dikontrol komputer mencét baja kuadrat pulas kana waja datar pikeun kéngingkeun sendi las teguh. Permukaan papan datar sareng ngandung parut waja kalayan kakuatan anu kacida luhurna.

  • Special Shaped Steel Grating

    Parat Baja Bentuk Husus

    Kisi-kisi baja ngadopsi alat-alat kelas dunya ti perusahaan Italia ORSOGRIL. Baja datar sareng waja pasagi dipulas dibagi dina interval anu tangtu. Las résistansi tegangan tinggi anu dikontrol komputer mencét baja kuadrat pulas kana waja datar pikeun kéngingkeun sendi las teguh. Permukaan papan datar sareng ngandung parut waja kalayan kakuatan anu kacida luhurna.

  • Serrated Steel Grating

    Parutan Baja Serrated

    Kisi-kisi baja ngadopsi alat-alat kelas dunya ti perusahaan Italia ORSOGRIL. Baja datar sareng waja pasagi dipulas dibagi dina interval anu tangtu. Las résistansi tegangan tinggi anu dikontrol komputer mencét baja kuadrat pulas kana waja datar pikeun kéngingkeun sendi las teguh. Permukaan papan datar sareng ngandung parut waja kalayan kakuatan anu kacida luhurna.