Parutan Baja Serrated

  • Serrated Steel Grating

    Parutan Baja Serrated

    Kisi-kisi baja ngadopsi alat-alat kelas dunya ti perusahaan Italia ORSOGRIL. Baja datar sareng waja pasagi dipulas dibagi dina interval anu tangtu. Las résistansi tegangan tinggi anu dikontrol komputer mencét baja kuadrat pulas kana waja datar pikeun kéngingkeun sendi las teguh. Permukaan papan datar sareng ngandung parut waja kalayan kakuatan anu kacida luhurna.