Parutan Baja Serrated

Pedaran pondok:

Kisi-kisi baja ngadopsi alat-alat kelas dunya ti perusahaan Italia ORSOGRIL. Baja datar sareng waja pasagi dipulas dibagi dina interval anu tangtu. Las résistansi tegangan tinggi anu dikontrol komputer mencét baja kuadrat pulas kana waja datar pikeun kéngingkeun sendi las teguh. Permukaan papan datar sareng ngandung parut waja kalayan kakuatan anu kacida luhurna.


Detil Produk

Tanda Produk

Parameter Data
Bar Bar Tipe Flat Bar, I-Bar, Bar Serrated, jsb
Ukuran Bar Bantalan 20x5mm, 30x3mm, 30x5mm, 40x3mm, 40x5mm, 50x5mm, jsb
Bantalan Bar Spasi 30mm, 33mm, 40mm, 50mm atanapi ukuran anu sanés
Palang Bar Tipe Palang waja pulas, Palang datar
Ukuran Palang Palang 6mm, 8mm atanapi anu sanés
Palang Bar Spasi 50mm atanapi 100mm
Jalan Las Dilas, tekanan-dikonci, Swage dikonci
Bahan Kelas Baja Hampang (Q235B), Baja stainless 304 atanapi 316, jsb
Perlakuan permukaan Panas dicelup Galvanis, Semprot cet atanapi anu sanés

Pabrikan parut waja saprak 2007

White Powder & pellet foaming agent1112 Stainless Steel Grating Stainless Steel Grating

Standar Grating Baja

Standar

Baku Kisi Standar

Standar Bahan Baja

Standar Palapis HDG

Cina

YB / T4001-1998

GB700-88

GB / T13912-92

AS

ANSI / NAAMM (MBG531-88)

ASTM-A36

ASTM-A123

Inggris

BS4592-1987

BS4360 (43A)

BS729

Australia

ASl 657-1992

AS3679

ASl650

57 170 42

Aplikasi Produk

Hal ieu utamina dianggo dina platform industri, jalur jalan, panutup saluran, panutup sumur, platform minyak, undak tangga sareng Rupa-rupa Lantai jsb.

Product Applications Product Applications

Fitur Produk
Bahan baku kualitas.
Lasna rata.
Lapisan séng saragam.
Kakuatan luhur sareng kapasitas beban.
Beungeut anti slip.
Résistansi korosi.
Fungsi drainase anu saé.
Gampang dipasang sareng dijaga.

Pakét & Pengiriman
Bungkus Grating Baja & Pangiriman:
Gratings 1.Steel sering rangkep ku strip baja;
2. Sering nganggo Steel strip sareng palét;
3. Ogé nganggo Steel steel;
4. Salaku sarat anjeun;
5.Port: xingang Tianjin

Packing&Shipping Packing&Shipping Packing&Shipping

Perkenalan Perusahaan

Hebei Xingbei produk kawat logam bolong co., Ltd.
Pabrikan & Perdagangan Combo perusahaan tina parut waja

 Nami Hebei Xingbei produk kawat logam bolong co., Ltd.
 Jenis Usaha Pabrik & Perdagangan Combo parusahaan
Alamat Pabrik No. 27, Jalan Weier, Zona Pangwangunan Ékonomi, Anping County, Cina 053600
Alamat Kantor No. 27, Jalan Weier, Zona Pangwangunan Ékonomi, Anping County, Cina 053600
Pagawe 130-160 Jalma

08Company Introduction Company Introduction
Sertipikat
Perusahaan ngenalkeun sistem desain CAD anu canggih sareng propésional, ngadopsi modél manajemén produksi internasional, sareng produk sareng jasa na nyumponan standar sertifikasi internasional ISO9001, sareng ngajual saé di pasar internasional, anu ditampi ku pangguna.

cerfiticate cerfiticate cerfiticate

FAQ
1. Naon kaunggulan anjeun?
A: Usaha anu jujur ​​kalayan harga kalapa sareng jasa propésional dina prosés ékspor.

2. Kumaha kuring percanten ka anjeun?
A: Kami nganggap jujur ​​salaku kahirupan perusahaan urang, urang tiasa nyaritakeun inpormasi kontak tina sababaraha klien kami pikeun anjeun pikeun ngariksa kiridit kami. Di sagigireun éta, aya jaminan dagang ti Alibaba, urutan sareng artos anjeun bakal dijamin ogé.

3. Kumaha carana abdi terang kumaha urutan kuring dilakukeun?
A: Kami bakal mariksa sareng nguji sadaya barang pikeun nyingkahan karusakan sareng bagian anu leungit sateuacan dikirim. Gambar-gambar pamariksaan rinci ngeunaan paréntah bakal dikirim ka anjeun pikeun konfirmasi anjeun sateuacan dikirim.

4. Dupi anjeun masihan jaminan produk anjeun?
A: Leres, kami manjangkeun jaminan kepuasan 100% pikeun sadaya barang. Punten raoskeun langsung pikeun eupan balik upami anjeun henteu resep ku kualitas atanapi jasa kami.

5. dimana anjeun? Dupi abdi tiasa didatangan anjeun?
A: Pasti, wilujeng sumping anjeun nganjang ka pabrik kami iraha waé.

6. Kumaha upami waktos pangiriman?
A: Dina 15-35 dinten saatos kami mastikeun sarat anjeun.

7. jinis pembayaran naon anu dirojong ku perusahaan anjeun?
A: T / T, 100% L / C dina pandangan, Tunai Mandarin, Western Union sadayana katampi upami anjeun gaduh pambayaran anu sanés, mangga ngahubungan kuring.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami