Produk

  • FRP Grating

    Parutan FRP

    Kisi-kisi baja ngadopsi alat-alat kelas dunya ti perusahaan Italia ORSOGRIL. Baja datar sareng waja pasagi dipulas dibagi dina interval anu tangtu. Las résistansi tegangan tinggi anu dikontrol komputer mencét baja kuadrat pulas kana waja datar pikeun kéngingkeun sendi las teguh. Permukaan papan datar sareng ngandung parut waja kalayan kakuatan anu kacida luhurna.

     

  • Welded Steel Grating

    Kawat Baja Dilas

    Kisi-kisi baja ngadopsi alat-alat kelas dunya ti perusahaan Italia ORSOGRIL. Baja datar sareng waja pasagi dipulas dibagi dina interval anu tangtu. Las résistansi tegangan tinggi anu dikontrol komputer mencét baja kuadrat pulas kana waja datar pikeun kéngingkeun sendi las teguh. Permukaan papan datar sareng ngandung parut waja kalayan kakuatan anu kacida luhurna.

  • Composite Steel Grating

    Parutan Baja komposit

    Pikeun langkung mastikeun kasalametan barang-barang anjeun, jasa bungkusan propésional, ramah lingkungan, merenah sareng éfisién bakal disayogikeun.

  • Plug In Steel Grating

    Colokkeun Parat Baja

    Kisi-kisi baja ngadopsi alat-alat kelas dunya ti perusahaan Italia ORSOGRIL. Baja datar sareng waja pasagi dipulas dibagi dina interval anu tangtu. Las résistansi tegangan tinggi anu dikontrol komputer mencét baja kuadrat pulas kana waja datar pikeun kéngingkeun sendi las teguh. Permukaan papan datar sareng ngandung parut waja kalayan kakuatan anu kacida luhurna.

  • Stainless Steel Grating

    Grating stainless steel

    Kisi-kisi baja ngadopsi alat-alat kelas dunya ti perusahaan Italia ORSOGRIL. Baja datar sareng waja pasagi dipulas dibagi dina interval anu tangtu. Las résistansi tegangan tinggi anu dikontrol komputer mencét baja kuadrat pulas kana waja datar pikeun kéngingkeun sendi las teguh. Permukaan papan datar sareng ngandung parut waja kalayan kakuatan anu kacida luhurna.

  • 2019 New Style China FDA Bamboo Cutting Board Bamboo Chopping Board with 4 PCS

    2019 Gaya Anyar Cina Papan motong Bambu Awi Cina Papan Awi Awi sareng 4 PCS

    Penghalang sora utamina diwangun ku kolom struktur waja sareng papan insulasi anu nyerep ku sora. Kolom mangrupikeun komponén kakuatan-utama utama tina panghalang sora. Éta dilereskeun dina témbok tabrakan jalan atanapi pelat waja anu ditempelkeun disisi lagu ku baud atanapi las. Papan nyerep sora mangrupikeun komponén utama pikeun nyeuseup sora sareng nyerep sora, anu dilereskeun dina slot kolom bentuk H ku klip spring kakuatan tinggi pikeun ngawangun panghalang sora.

  • Galvanized Sheet

    Lambaran Galvanis

    Penghalang sora utamina diwangun ku kolom struktur waja sareng papan insulasi anu nyerep ku sora. Kolom mangrupikeun komponén kakuatan-utama utama tina panghalang sora. Éta dilereskeun dina témbok tabrakan jalan atanapi pelat waja anu ditempelkeun disisi lagu ku baud atanapi las. Papan nyerep sora mangrupikeun komponén utama pikeun nyeuseup sora sareng nyerep sora, anu dilereskeun dina slot kolom bentuk H ku klip spring kakuatan tinggi pikeun ngawangun panghalang sora.

  • Acrylic Board

    Déwan akrilik

    Penghalang sora utamina diwangun ku kolom struktur waja sareng papan insulasi anu nyerep ku sora. Kolom mangrupikeun komponén kakuatan-utama utama tina panghalang sora. Éta dilereskeun dina témbok tabrakan jalan atanapi pelat waja anu ditempelkeun disisi lagu ku baud atanapi las. Papan nyerep sora mangrupikeun komponén utama pikeun nyeuseup sora sareng nyerep sora, anu dilereskeun dina slot kolom bentuk H ku klip spring kakuatan tinggi pikeun ngawangun panghalang sora.

  • Special Shaped Steel Grating

    Parat Baja Bentuk Husus

    Kisi-kisi baja ngadopsi alat-alat kelas dunya ti perusahaan Italia ORSOGRIL. Baja datar sareng waja pasagi dipulas dibagi dina interval anu tangtu. Las résistansi tegangan tinggi anu dikontrol komputer mencét baja kuadrat pulas kana waja datar pikeun kéngingkeun sendi las teguh. Permukaan papan datar sareng ngandung parut waja kalayan kakuatan anu kacida luhurna.

  • Aluminum Sheet

    Lambaran Aluminium

    Penghalang sora utamina diwangun ku kolom struktur waja sareng papan insulasi anu nyerep ku sora. Kolom mangrupikeun komponén kakuatan-utama utama tina panghalang sora. Éta dilereskeun dina témbok tabrakan jalan atanapi pelat waja anu ditempelkeun disisi lagu ku baud atanapi las. Papan nyerep sora mangrupikeun komponén utama pikeun nyeuseup sora sareng nyerep sora, anu dilereskeun dina slot kolom bentuk H ku klip spring kakuatan tinggi pikeun ngawangun panghalang sora.

  • Serrated Steel Grating

    Parutan Baja Serrated

    Kisi-kisi baja ngadopsi alat-alat kelas dunya ti perusahaan Italia ORSOGRIL. Baja datar sareng waja pasagi dipulas dibagi dina interval anu tangtu. Las résistansi tegangan tinggi anu dikontrol komputer mencét baja kuadrat pulas kana waja datar pikeun kéngingkeun sendi las teguh. Permukaan papan datar sareng ngandung parut waja kalayan kakuatan anu kacida luhurna.

  • Aluminum Foam

    Busa aluminium

    Penghalang sora utamina diwangun ku kolom struktur waja sareng papan insulasi anu nyerep ku sora. Kolom mangrupikeun komponén kakuatan-utama utama tina panghalang sora. Éta dilereskeun dina témbok tabrakan jalan atanapi pelat waja anu ditempelkeun disisi lagu ku baud atanapi las. Papan nyerep sora mangrupikeun komponén utama pikeun nyeuseup sora sareng nyerep sora, anu dilereskeun dina slot kolom bentuk H ku klip spring kakuatan tinggi pikeun ngawangun panghalang sora.