Déwan PC

  • 2019 New Style China FDA Bamboo Cutting Board Bamboo Chopping Board with 4 PCS

    2019 Gaya Anyar Cina Papan motong Bambu Awi Cina Papan Awi Awi sareng 4 PCS

    Penghalang sora utamina diwangun ku kolom struktur waja sareng papan insulasi anu nyerep ku sora. Kolom mangrupikeun komponén kakuatan-utama utama tina panghalang sora. Éta dilereskeun dina témbok tabrakan jalan atanapi pelat waja anu ditempelkeun disisi lagu ku baud atanapi las. Papan nyerep sora mangrupikeun komponén utama pikeun nyeuseup sora sareng nyerep sora, anu dilereskeun dina slot kolom bentuk H ku klip spring kakuatan tinggi pikeun ngawangun panghalang sora.