Naon jinisna, spésipikasi sareng ukuran halangan sora umum di pasar?

Penghalang sora utamina diwangun ku kolom struktur waja sareng papan insulasi anu nyerep ku sora. Kolom mangrupikeun komponén kakuatan-utama utama tina panghalang sora. Éta dilereskeun dina témbok tabrakan jalan atanapi pelat waja anu ditempelkeun disisi lagu ku baud atanapi las. Papan nyerep sora mangrupikeun komponén utama pikeun nyeuseup sora sareng nyerep sora, anu dilereskeun dina slot kolom bentuk H ku klip spring kakuatan tinggi pikeun ngawangun panghalang sora.

● Bahan utama tina panghalang sora nyaéta halangan sora logam (jepret logam, liang bolong logam), halangan sora baja warna, halangan sora PC, halangan sora gergaji, jsb.
● spésifikasi umum tina halangan sora:
1) Ukuran layar: 500mm * 2000mm, 500mm * 3000mm
2) Kandelna lambaran galvanis tunggal-piring tina awak layar: 0.6mm, 0.7mm, 0.8mm, 1.0mm, 1.2mm
3) Total ketebalan layar: 80mm, 100mm,
4) Kolom: H-beam 100mm * 100mm * 6 * 8mm, 125mm * 125mm * 7 * 10mm
Jangkungna: 3m, 3.5m, 4m, 4.5m, 5m, 5.5m, 6m
● Gaya: tegak, sareng juru dina beulah luhur
● Warna: kulawu poék, kulawu ngora
● Perawatan permukaan: galvanis + disemprot
● Stabilitas: tambahkeun gagang diagonal
● Komponén utama panghalang sora: Yayasan, kolom, layar, pamasangan, segel, sareng sababaraha ogé kalebet struktur luhur.
1) Awak layar panghalang sora: lambar galvanis, panel tukang, keel, wol kaca, pilem DuPont, laju punch payun di luhur 25%;
2) kolom panghalang Sora: Baja bentuk H, chassis flanged, bracing diagonal, iga jero, sareng iga luar;
Penghalang akustik pikeun jalan tol biasana dianggo salaku pangurangna jalan, jalan raya, jalan tol sareng sumber sora anu sanés. Éta ngarujuk kana jenis panghalang anu ditetepkeun di sisi jalan atanapi karéta api pikeun ngirangan pangaruh noise kendaraan dina padumuk anu caket. Sarana fasilitas didamel antara sumber sora sareng panarima pikeun ngantepkeun transmisson sora ngagaduhan pangirangan tambahan anu luar biasa, sahingga ngaleungitkeun pangaruh goréng tina bising dina daérah anu aya panarima; fasilitas sapertos ieu nyaéta Acoustic Barrier For Highway.

xingbei shengpingzhang1 xingbei 1


Waktos Post: Mar-03-2021