Naon kaunggulan baja parut anu anjeun resep?

Kisi-kisi baja dipisahkeun ku beban baja datar sareng palang palang dina interval lintang sareng bujur anu tangtu, nganggo 200 ton otomatis las résistansi hidrolik
Alat-alatna dilas kana papan aslina, sareng diolah kana produk anu diperyogikeun ku konsumén ngalangkungan prosés motong, muka, sareng ujung.
● hemat bahan: metodeu hemat bahan pangleutikna dina kaayaan beban anu sami, saluyu sareng éta, tiasa ngirangan bahan tina bahan struktur pendukung.
● Ngurangan investasi: ngahémat bahan, ngahémat tenaga kerja, ngahémat période konstruksi, sareng nyingkahan beberesih sareng perawatan.
● Konstruksi saderhana: Béréskeun sareng clamp baud atanapi las kana dukungan anu tos dipasang, anu tiasa direngsekeun ku hiji jalma.
● Hemat waktos: produk henteu kedah diolah deui dina situs, sareng pamasanganana gancang pisan.
● awét: Panas-dip galvanis perlakuan anti korosi sateuacan ninggalkeun pabrik, résistansi dampak anu kuat sareng kamampuan tekanan beurat
● Gaya modéren: penampilan anu saé, desain standar, berventilasi sareng cahaya, masihan jalma raoseun modéren sacara lemes.
● Struktur cahaya: kirang bahan, struktur cahaya, sareng gampang dipasang.
● Cegah akumulasi kokotor: teu aya akumulasi hujan, és, salju sareng lebu.
● Ngirangan résistansi angin: kusabab ventilasi anu saé, résistansi angin sakedik upami aya angin anu kuat, ngirangan karusakan angin.
● Desain saderhana: henteu kedah pikeun balok alit, struktur saderhana, desain saderhana
● Ventilasi, cahaya, dissipation panas, ledakan-buktina.

Produk utama kami nyaéta:
Tapak léngkah, lombang tutup, parut waja, grating stainless steel, grating poliéster, grating FRP, Colokkeun Parat Baja, Parut Baja Serrated, Grating Baja Galvanis, Ngalebetkeun Kisi Baja, Kisi Baja beurat, Kisi Baja Wangun Khusus, Kisi Baja stainless steel, tangga tangga, panutup cai hujan, platform listrik pabrik grating baja, parawatan pembuangan limbah parutan baja, sareng sajabana Leueur dianggo: minyak bumi, kimia, port, listrik, transportasi transportasi, pembuatan kertas, ubar, baja, administrasi kota, perumahan, manufaktur sareng anu sanés sawah.

Our main products are:Our main products are:Our main products are:Our main products are


Waktos Post: Mar-03-2021