Naha parut FRP nyumponan kabutuhan anjeun?

Parut FRP mangrupikeun bahan pelat ngawangun kalayan seueur rohangan, anu didamel tina serat gelas salaku bahan anu nguatkeun, résin poliéster henteu jenuh salaku matriks, sareng sanyawa pengolahan khusus. Parutan FRP tiasa dianggo salaku bahan struktural. Dipaké salaku lantai, tutup lombang, tangkal kai parut ngilu, platform, dek kapal, tangga, jalan plank, jsb sareng lingkungan anu korosif. Tahan korosi, seuneu-tahan, insulasi non-magnét, kelir caang, sareng sagala rupa gaya pikeun dipilih.
● Bahan baku bermutu
1) Keusik kasar Alkali
2) Eusi kalsium karbonat kualitas luhur
3) pigmén ramah lingkungan rendah-karbon
4) résin Ortho-phthalic

● Lima karajinan utama
1) Parut biasa
2) Parutan mikro
3) Parut frosted
4) Parut transparan
5) Parutan komposit

● Kauntungan
1) Résistansi korosi, henteu aya karat, hirup jasa panjang sareng bébas perawatan.
2) Ringan, kakuatan tinggi, gampang dipotong sareng dipasang.
3) Flame-retardant, insulate, non-flammable and non-magnét.
4) Pangaruh résistansi, henteu gampang cacad, sareng ngirangan kacapean.
5) Desainna kuat, ukuranana fleksibel sareng rupa-rupa, sareng ukuranana stabil.
6) Anti skid gaduh élastisitas sakedik, ningkatkeun kanyamanan sareng ningkatkeun efisiensi damel.
7) Éndah sareng gampang dijaga.
Gril anu dibentuk FRP didamel ku nyampur témpél warna kana sadaya résin. Warnana rupa-rupa, ngawarnaan saragam, warnana hérang, henteu gampang diudar, henteu kedah cet, sareng henteu diwatesan ku permukaan sapertos cet. Éta ngagaduhan permukaan anu mulus pinuh ku résin sareng bentuk serong. Permukaan jero ngajantenkeun gril na pangaruh meresihan diri. Komo upami aya kokotor, éta tiasa gampil diseuseuh ku cai atanapi deterjen, supados permukaan grilina bersih sapertos anyar.
8) Éta ngagaduhan kauntungan ékonomi komprehensif langkung saé: biaya produksi FRP grating nyaéta 1,4-1,8 kalieun tina parat waja, sareng biaya pamasanganna ngan ukur 20-40% tina baja karbon. Biaya perawatan grating FRP ampir nol. Kisi-kisi baja kedah dijaga unggal taun, sareng biaya perawatan anu akumulasi ngaleungitkeun total biaya grid FRP. Sanaos biaya investasi awal parut FRP rada langkung luhur tibatan grating waja, total kauntungan ékonomi 4-5 kali tibatan baja parut. Ieu ogé mangrupikeun salah sahiji alesan utami panggunaan skala-grating parlemén luar negeri.

xingbeiboligang2 xingbeiboligang1


Waktos Post: Mar-03-2021