Warta

  • Naon cara pikeun masang gratings baja

    Sacara umum, aya dua métode pikeun masang gratings baja: las, sarta klip instalasi. Ku kituna, naon kaunggulan jeung kalemahan masang gratings baja? Hayu urang tingali di handap. Las mangrupakeun metoda umum tina instalasi tur fixing.Generally, opat titik sabudeureun st ...
    Maca deui
  • Kaunggulan tina FRP grating sahiji kamar cuci mobil

    Ciri tina FRP grating tina cuci mobil. The FRP grating sahiji kamar nyeuseuh mobil téh non-slip sarta tahan tekanan. The FRP grating nyaeta tipe grille, nu bisa bocor cai sarta tahan korosi. The FRP grating boga rupa kelir, tur aya loba jenis sadia. Kisi FRP...
    Maca deui
  • Dupi anjeun ngalaan grating baja galvanized ka panonpoé?

    Naha grating baja galvanis tiasa kakeunaan panonpoé? Hot-dip panels baja galvanized grating ayeuna loba dipaké, nu fundamentally solves masalah korosi jeung karuksakan bahan logam tradisional jeung produk palastik kai. The hot-dip galvanized grating baja kudu kakeunaan t ...
    Maca deui
  • Diulas pamakéan of steel grating stair treads

    Treads tangga loba dipaké dina pembangkit listrik, tutuwuhan cai jeung pabrik lianna, kitu ogé rékayasa kota, rékayasa sanitasi jeung widang séjénna, walkways, téater, saluran nempoan, kavling parkir jeung tempat badag lianna dina taneuh. Tapak tangga mangrupikeun produk olahan jero anu didamel tina stee ...
    Maca deui
  • Ciri jeung aplikasi bubuka grating baja

    The grating baja nyaéta pikeun mencet baja kuadrat twisted nurutkeun jarak nu tangtu kana baja datar tina gaya gurat, ku kituna pikeun ménta pelat grid kalawan mendi las kuat, bentukna piring-kawas na beungeut rectangular. The baja datar narima beban, sarta crossbar (directio twisting ...
    Maca deui
  • Ngeunaan panas-dip bubuka baja galvanized grating proyék

    Hot-dip galvanized steel grating mangrupakeun bahan wangunan grid ngawangun dijieunna tina baja low-karbon baja datar tur twisted baja pasagi dilas horisontal sarta vertikal. Hot-dip galvanized grating baja boga résistansi dampak kuat, résistansi korosi kuat sarta kapasitas beban beurat, elegan jeung beau ...
    Maca deui
  • Peran serat kaca grating dina beautification jalan

     Sababaraha kota nganggap kaayaan di luhur, sareng naon anu aranjeunna lakukeun nyaéta pikeun nutup akar tangkal ku semén. Ieu teu sasaena. Ieu henteu saé pikeun tumuwuh tatangkalan, sabab tatangkalan di dua sisi jalan kota sanés tangkal biasa. Vitalitas nyaéta rel ...
    Maca deui
  • Kaunggulan tina baja grating

    Gratings baja ayeuna lalaunan terpadu kana kahirupan urang sapopoé. Contona, gratings baja dipasang di toko nyeuseuh mobil di sagala rupa kota. Anjeun ngartos kaunggulan na? Hayu urang nempo eta. penampilan 1.Beautiful, durable.Hot-dip perlakuan permukaan galvanized ngajadikeun eta anti corrosive, hiji ...
    Maca deui
  • Aplikasi lega tina grating baja

    Steel grating loba dipaké dina pétrokimia, kakuatan listrik, cai ketok, perlakuan kokotor, palabuhan sarta darmaga, hiasan wangunan, shipbuilding, parkir timer propelled, rékayasa kota, rékayasa sanitasi jeung widang lianna. Saluran, trotoar, sasak trestle, panutup lombang, liang ...
    Maca deui
  • Aplikasi Gabion Net dina Proyék Konstruksi Jalan sareng Sasak

     Gabion net loba dipaké salaku struktur bahan anyar dina transportasi, conservancy cai, administrasi kota, ngebon, cai jeung konservasi taneuh jeung proyék rékayasa lianna. The anti korosi, maké-tahan jeung-kakuatan low-karbon kawat baja tinggi-galvanized atawa 5% -10% alumin ...
    Maca deui
  • Aplikasi grating FRP dina proyék perawatan limbah

    Jeung ngembangkeun gancang industri, isu panyalindungan lingkungan geus laun geus dibayar perhatian ka, perlakuan kokotor mangrupa salah sahiji sarana penting protection.As lingkungan tipe anyar lightweight,-kakuatan tinggi, sarta bahan korosi-tahan, FRP pultruded profil nyaeta. hiji ide...
    Maca deui
  • Application of Drainage Cover in Underground Roadway of Coal Mine

    Aplikasi Penutup Drainase di Jalan Bawah Tanah Tambang Batubara

    Dina prosés produksi tambang batubara, loba cai taneuh bakal dihasilkeun. Cai taneuh ngalir kana sump ngaliwatan solokan diatur dina hiji sisi jalan, lajeng discharged ka taneuh ku pompa multi-tahap. Kusabab rohangan terbatas jalan bawah tanah, piring panutup i ...
    Maca deui