Lambaran Galvanis

Pedaran pondok:

Penghalang sora utamina diwangun ku kolom struktur waja sareng papan insulasi anu nyerep ku sora. Kolom mangrupikeun komponén kakuatan-utama utama tina panghalang sora. Éta dilereskeun dina témbok tabrakan jalan atanapi pelat waja anu ditempelkeun disisi lagu ku baud atanapi las. Papan nyerep sora mangrupikeun komponén utama pikeun nyeuseup sora sareng nyerep sora, anu dilereskeun dina slot kolom bentuk H ku klip spring kakuatan tinggi pikeun ngawangun panghalang sora.


Detil Produk

Tanda Produk

Penghalang akustik pikeun jalan tol biasana dianggo salaku pangurangna jalan, jalan raya, jalan tol sareng sumber sora anu sanés. Éta ngarujuk kana jenis panghalang anu ditetepkeun di sisi jalan atanapi karéta api pikeun ngirangan pangaruh noise kendaraan dina padumuk anu caket. Sarana fasilitas didamel antara sumber sora sareng panarima pikeun ngantepkeun transmisson sora ngagaduhan pangirangan tambahan anu luar biasa, sahingga ngaleungitkeun pangaruh goréng tina bising dina daérah anu aya panarima; fasilitas sapertos ieu nyaéta Acoustic Barrier For Highway.

Ngaran produk Pager panghalang sora
Warna Bodas; biru; hejo; kulawu jsb
Panel panghalang Noise 2000x500x80, atanapi sakumaha anjeun peryogi
Bahan Lambaran aluminium; lambar galvanis
Lambaran transparan PC / lambar PMMA
Jenis tulisan H tulisan
Aplikasi Ngadalikeun noise traffic
Indéks tahan sora > 30db
Bérés Bubuk dilapis

Aplikasi Produk
Halangan sora biasana dipaké pikeun insulasi sora sareng pangirangan noise dina transportasi sareng fasilitas kota sapertos jalan tol, jalan komposit luhur, jalan tol lampu kota, sareng sajabana, pikeun ngendalikeun pangaruh noise traffic di daérah perkotaan anu caket, sareng ogé tiasa dianggo pikeun insulasi sora sareng réduksi noise di pabrik sareng sumber sora anu sanés.

Éta ngagaduhan penampilan anu saé, produksi anu indah, sareng transportasi sareng instalasi anu merenah. Kalayan biaya murah sareng umur jasa anu panjang, éta anu paling idéal pikeun kota modéren.

 Galvanized Sheet xingbei shengpingzhang002
Fitur Produk
♦ Sistem panghalang noise anu nyerep pisan
♦ instalasi gampang atanapi pangropéa ngagantian
♦ Tiasa dilebetkeun sareng bahan sanés
♦ Bisa gampang direlokasi
♦ Perbaikan minimum diperyogikeun ngan ukur panel anu rusak supados diganti
♦ Cocog sareng sistem pos dukungan standar
♦ Ukuran modular standar / khusus
♦ Manufaktur konsisten
♦ Ukuran sareng bentuk khusus panel
♦ Pilihan warna
♦ Dipiguraan acrylic jelas atanapi warna
♦ Grafik anu tos dicetak
♦ Nganggo kabel kaamanan dina sasak sareng lamping anu résiko langkung handap
♦ tahan seuneu
♦ Pangropéa gratis
♦ Biaya siklus hirup anu handap
♦ Pabrik dilarapkeun palapis Anti corétan

Pakét & Pengiriman
Kami parantos damel kerjasama sareng panerus pengiriman barang anu ngalaman salami mangtaun-taun, aranjeunna ngatur kiriman. Henteu masalah ku express, ku hawa atanapi laut, kami bakal ngalacak jalanna barang-barang sapanjang jalan, pikeun mastikeun barang sumping ka anjeun dina waktos sareng dina kaayaan anu saé.

 Packing&Shipping Packing&Shipping

Perkenalan Perusahaan
Hebei Xingbei Metal Wire Mesh Products Co., Ltd. perenahna di Anping, Hebei, China, nyaéta perusahaan Manufaktur & Trading Combo. Perusahaan urang didirikeun taun 2007 sareng gaduh téknologi canggih sareng alat, manajemén ilmiah, sareng sistem kontrol kualitas anu ketat, sareng kami parantos ngahontal sertipikat ISO 9001: 2015. Xingbei gaduh pangalaman lengkep dina produksi sareng penjualan parat baja, halangan sora, jaring gabion, jaring panyalindungan lamping, saringan sareng jaring pager.

Pabrik kami kalayan konsép manajemén anu maju, metode manajemén ilmiah sareng sistematis, mékanisme manajemén fléksibel, inovasi téknologi kontinyu, narékahan pikeun masihan maén lengkep pikeun kaunggulan industri, daék ngawangun hubungan perdagangan anu saé sareng konsumén anyar sareng lami, harga anu paling kompetitif sareng waktos pangiriman tercepat, sareng ngalayanan anjeun sapinuh haté.

Company Introduction Company Introduction

Sertipikat
Perusahaan ngenalkeun sistem desain CAD anu canggih sareng propésional, ngadopsi modél manajemén produksi internasional, sareng produk sareng jasa na nyumponan standar sertifikasi internasional ISO9001, sareng ngajual saé di pasar internasional, anu ditampi ku pangguna.

cerfiticate cerfiticate cerfiticate

FAQ
1. Naon kaunggulan anjeun?
A: Usaha anu jujur ​​kalayan harga kalapa sareng jasa propésional dina prosés ékspor.

2. Kumaha kuring percanten ka anjeun?
A: Kami nganggap jujur ​​salaku kahirupan perusahaan urang, urang tiasa nyaritakeun inpormasi kontak tina sababaraha klien kami pikeun anjeun pikeun ngariksa kiridit kami. Di sagigireun éta, aya jaminan dagang ti Alibaba, urutan sareng artos anjeun bakal dijamin ogé.

3. Kumaha carana abdi terang kumaha urutan kuring dilakukeun?
A: Kami bakal mariksa sareng nguji sadaya barang pikeun nyingkahan karusakan sareng bagian anu leungit sateuacan dikirim. Gambar-gambar pamariksaan rinci ngeunaan paréntah bakal dikirim ka anjeun pikeun konfirmasi anjeun sateuacan dikirim.

4. Dupi anjeun masihan jaminan produk anjeun?
A: Leres, kami manjangkeun jaminan kepuasan 100% pikeun sadaya barang. Punten raoskeun langsung pikeun eupan balik upami anjeun henteu resep ku kualitas atanapi jasa kami.

5. dimana anjeun? Dupi abdi tiasa didatangan anjeun?
A: Pasti, wilujeng sumping anjeun nganjang ka pabrik kami iraha waé.

6. Kumaha upami waktos pangiriman?
A: Dina 15-35 dinten saatos kami mastikeun sarat anjeun.

7. jinis pembayaran naon anu dirojong ku perusahaan anjeun?
A: T / T, 100% L / C dina pandangan, Tunai Mandarin, Western Union sadayana katampi upami anjeun gaduh pambayaran anu sanés, mangga ngahubungan kuring.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami

    Kategori produk