Taros Kami

Hebei Xingbei Metal Wire Mesh Products Co., Ltd.

Alamat

50 méter kiduleun simpang Jalan Weier sareng Jalan Jingliu, Anping County, Kota Hengshui, Propinsi Hebei

Telepon / Whatsapp

13292226682

Jam

Senén-Jumaah: 9 énjing ka 6 sonten

Sabtu, Minggu: Ditutup

Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami