Tentang Kami

Émbaran parusahaan

Hebei Xingbei Metal Wire Mesh Products Co., Ltd. perenahna di Anping, hengshui, Cina, nyaéta perusahaan Manufaktur & Trading Combo.
Dina taun 1992, alat-alat canggih sareng bakat kualitas luhur diwanohkeun pikeun ngawangun pabrik gambar kawat; parusahaan urang salawasna taat kana berorientasi pasar, luhur-tech salaku kakuatan nyetir, tujuan ningkatkeun kualitas produk, sareng jasa saatos-jualan unggulan sakumaha tujuanana.
Pinuh ngalaksanakeun standar ISO9001, nguatkeun manajemén internal perusahaan, ngudag kaunggulan kualitas produk, sareng kéngingkeun dukungan ti seueur konsumén anyar sareng lami.
Di 2007, pabrik sakali deui ngenalkeun alat-alat anu anyar sareng canggih, ngarekrut sajumlah ageung bakat, ngagedéan pabrik, sareng ngagentos nami janten Pabrik Kisi Baja Anping County Jingzao.

about us

Sertipikat

certificate
certificate
certificate

Produksi

Di 2014, Hebei Xingbei Metal Wire Mesh Products Co., Ltd. didirikeun, sareng bisnis salajengna dimekarkeun ka domestik sareng asing. Perusahaan kami gaduh téknologi canggih sareng alat, manajemén ilmiah, sareng sistem kontrol kualitas anu ketat. Xingbei gaduh pangalaman lengkep dina produksi sareng penjualan kisi-kisi waja, halangan sora, kisi FRP, jaring gabion, jaring perlindungan lamping, jaring pager, saringan kopi, tabung haseup, sareng sababaraha saringan sanésna tiasa disaluyukeun. Éta tiasa langkung saé memenuhi kabutuhan konsumén dina hal kualitas, kaamanan, kaéndahan sareng pamasangan anu merenah. Produk Xingbei sacara seueur dianggo di sababaraha tempat. Henteu ngan aranjeunna gaduh pasar penjualan domestik anu ageung, aranjeunna ogé diékspor ka Amérika, Australia, Éropa, Wétan Tengah, Koréa, sareng nagara-nagara sareng daérah sanés. Garis produksi kalebet: mesin gambar kawat-mesin motong-elektro las mesin-tilep ngadamel mesin-keusik lukisan mesin-PVC dip coated mesin-galvanis (panas dicelup galvanis) kolam renang-PVC bubuk bubuk mesin. Xingbei ngagaduhan tim manajemén penjualan anu propésional sareng khusus, ti sateuacan jualan, salami penjualan sareng saatos penjualan, masing-masing tautan sareng prosés leres-leres diuji sareng dikontrol. Xingbei tulus ngaharepkeun ngajantenkeun hubungan bisnis jangka panjang anu saé sareng konsumén di panjuru dunya dumasar kana tulus sareng saling nguntungkeun. Anjeun wilujeng sumping neng perusahaan kami.

factory02
factory01
factory03