Naha Pilih Kami?

Hebei Xingbei Metal Wire Mesh Products Co., Ltd. perenahna di Anping, Hebei, Cina, nyaéta perusahaan Manufaktur & Trading Combo. Perusahaan urang didirikeun taun 2007 sareng gaduh téknologi canggih sareng alat, manajemén ilmiah, sareng sistem kontrol kualitas anu ketat, sareng kami parantos ngahontal sertipikat ISO 9001: 2015. Xingbei gaduh pangalaman lengkep dina produksi sareng penjualan parat baja, halangan sora, jaring gabion, jaring panyalindungan lamping, saringan sareng jaring pager.

Stabilitas produk sareng jasa kualitas!

Kami salah sahiji produser panggedéna

produk diulas

Tingali langkung seueur produk

Advanteges kami

  • Logistics

    Logistik

    Kami bakal ngalacak jalanna barang-barang sapanjang jalan, pikeun mastikeun barang sumping ka anjeun dina waktos sareng dina kaayaan anu saé.

  • Technology

    Téknologi

    Kami gaduh téknologi sareng alat canggih, manajemén ilmiah, sareng sistem kontrol kualitas anu ketat, sareng kami parantos nampi sertipikat ISO 9001: 2015.

  • Team

    Tim

    Xingbei ngagaduhan tim manajemén penjualan anu propésional sareng khusus, ti sateuacan jualan, salami penjualan sareng saatos penjualan, masing-masing tautan sareng prosés leres-leres diuji sareng dikontrol.